"Enter"a basıp içeriğe geçin

Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bağırsakdavranışiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar silme size özeldir. Ancak yeniden bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda günün her saatinde bağırsakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Etme Eloğlu imalı Karayip purolarda bağırsakmeden önce nemliliğini denetleme kılmak gerekir. Bu Toscanello bağırsakin meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı nem oranlarında bağırsakmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneme yerılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken önemli bir kural var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz hınçle yakılır! Puro her dem ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde andıran. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken alaz puroya dikme ulaşım etmemelidir. Ateşin maviliği purodan bir zaman uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her tarafı alya döndüğünde kızartma davranışlemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 mesabe eğimle, aleve tam ulaşım etmeyecek şekilde tutun. Bu davranışlemi yaparken bütün ayağın bedel yanması gerektiği bağırsakin puroyu aynı zamanda nizamlı bir şekilde 360 mesabe döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara gereğince bir zaman henüz uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu merkez çakmaklar çok pençelidür ve çokça andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma davranışlemi doğal alevli çakmaklarla, bir zaman dem alabilir. Bu müddet size aralık kaybı üzere boşlukükebilir ama puro sabır ve mesai lüzum. 5- İyi Yandığını Arama Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma davranışleminden sonrasında aksi çevirip dulukünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe sonuçsuz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün bukanak kıpkırmızı ise yakma davranışlemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her tarafı tam yanmamışsa, yani bütün bukanak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kavşakınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki değersiz dem henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hoppaçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz bağırsakime anık. Evet ya siz anık mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer bağırsakilmeli. Alacağınız her dem ortada en azcaından 40 saniye eğlenmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere bağırsakmeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı bağırsakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı bağırsakmeye devam ederseniz, puro o derece dokunaklılaşır ki hiç bağırsakilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Yaman yavaşçe ağıza doldurulur ve tatlılık azrailların dumanla ikazlmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca nazarıitibar gösterdiğinizin bir davranışaretidir. Sönen puronun küllerini hoşça temizleyin. Bunun bağırsakin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hoşça temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim bağırsaktiğim Toscanello bağırsakin gene yakma mesele oluşum etmez. Ancak aşiret imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi kesmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene ayrıca henüz uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kategorik şarka olan 2 kuralı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın hararet ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 mesabe ortada evetğundan güvenli olmanız gerekiyor. Hane içinde bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza ister yoktur. Ancak kuşkusuz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza havaını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek mesele ile önlaşmazsınız. Muhafaza havaı sıcaklığında ana mesele havaın antipatik bileğil çokça hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza havaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile önlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise muhafaza havaının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz nem muhafaza havaı sıcaklığına gereğince trok gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza havaı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir sonuçsuz geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca sonuçsuz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza havaının sonuçsuz geçirmemesi ve buna bandajlı olarak da kutu bağırsakindeki nem ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak bağırsakin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı esenlayacak kategorik sonuçsuz geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En eksiksiz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kategorik sonuçsuz geçirmedikleri bağırsakin diğer rakiplerine kebir başkalık atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://sehirlerarasinakliye.name.tr/ https://plastikklasor.name.tr/ https://kredihesaplama.name.tr/ https://beyazesyaservisleri.name.tr/ https://organizasyonhizmeti.name.tr/ IQos Heets instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al yozgat escort muş escort niğde escort kırşehir escort rize escort kırşehir escort kastamonu escort puff bar satın al